11 september 2014

Full fart på fritids...

Innan mellanmålet passade vi på att vara ute i det underbara vädret vi fick under eftermiddagen. Några spelade kula tillsammans i sanden, medan de andra antingen lekte i skogen, spelade fotboll eller åkte på sparkcyklarna. Det var en aktiv stund ute tillsammans med barnen och det var så roligt att se dem alla leka och ha roligt tillsammans.



Efter mellanmålet var det dags för lite aktiviteter och på dagens schema stod det fritt skapande, slöjd och fritt. Detta är aktiviteter barnen själva har varit med och bestämt när terminen började. Så idag har de definitivt varit kreativa både på slöjden och det fria skapandet. Det är så roligt att se när barnen kommer på en ide och sedan skapar den, de får verkligen utlopp för sin fantasi och kreativitet...


Dessa två barnen bestämde sig för att göra en målning till matsalen, då matpersonalen hade frågat om vi kunde göra något till dem. För de var trötta på sina vita väggar och ville få in lite färg i matsalen.

Bilden här nedan visar resten av gruppen när de använder sin fantasi och tillverkar olika alster...som också kommer hängas upp i matsalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.