12 mars 2015

Veckans tävling och mellanmål ute...

Det var ett sådant underbart väder ute, så vi gjorde om samma sak igen tog med oss mellanmålet ut i det gröna. Det är så mysigt och man måste passa på när det är ett sådant här underbart vårväder. Samtidigt tycker barnen det är mycket mysigare att äta ute med och även vi vuxna tycker det. 


Vi har även haft veckans tävling kan vi kalla "högre eller lägre" och den gick ut på att Christoffer la ett kort och sedan skulle barnet gissa om nästa var högre eller lägre än det som låg på bordet. Och så fortsatte det tills man gissade fel och det var många duktiga. Men till slut fick vi en etta, två och trea och det blev:1. Nellie W med 16 rätt, 2. William H med 11 rätt och 3. Maisamali med 10 rätt. Ett stort grattis till dem!!

Det nya månadsbrevet ligger med ute här på bloggen nu, det ligger under fliken "månadsbrevet" här till höger om inlägget. 

Fritidsklubben gjorde veckans lek "bandyboll mellan pannorna", tillsammans skulle man gå en stafett runt koner med en bandyboll mellan varandra. Så mycket som de skrattade, för det var inte så lätt som de trodde först.



Det har varit en mycket härlig och mysig dag tillsammans med barnen och imorgon är det dags för fredagsmys med äpple/päron paj...Mums...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.