18 juni 2015

Första sommarlovsveckan över...

Då var första sommarlovsveckan över och vi startade sommarlovet i ett lugnt tempo, denna veckan har vi bara tagit det lugnt och njutit av sommarlovet. 

Vi har startat upp dagarna med sommarlovsmorgon på storbildsduken och sen har barnen fått hitta på lite vad de känner för. En del har målat och skapat, varit i gympasalen, spelat monopol och byggt kojor inne i biorummet m.m. En massa olika skojiga och roliga aktiviteter.

Några av barnen har hjälpt oss att renovera lite på fritids, det stora skåpet innanför dörren har åkt ut och in har kommit en ny anslagstavla istället. Där kommer all information till er föräldrar att hängas upp, samt dexter listorna kommer flyttas dit. Men det vara bara det att efter vi tog bort skåpet så behövde väggen lite ny färg, så då tog barnen fram penslar och färg. Så nu har vi en ny och fin anslagstavla, och innan sommaren är slut kommer den ha fått nya lappar och annat på sig. =)


Som avslutning på denna veckan och för att det är midsommarafton imorgon, har vi firat lite på fritids med jordgubbar och glass efter maten. Vi vill tacka alla fritidsbarnen som varit här denna veckan, för en trevlig vecka. Och så syns vi nästa vecka och för dem som nu gått hem på sommarlov, vill vi önska en trevlig sommar.

Nästa vecka är det dags för den årliga cykelveckan och här kommer ett litet infoblad om vad som kommer händer under dessa dagarna.
 
Samt vill vi önska alla våra fritidsbarn och er föräldrar en trevlig midsommar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.