20 april 2015

Brännboll och gips..

Det underbara vårvädret var tillbaka och detta firade vi med att spendera två härliga och underbara timmar ute, samt tog med oss mellanmålet ut. Barnen har längtat så efter att få äta mellanmål ute igen och när vädret är så här underbart kan vi ju inte missa det. Så under fritidsrasten har flera av barnen varit i skogen och byggt kojor. Här kommer några bilder på en koja som dessa tre killarna har byggt.




Årets första ute brännbollsmatch på fritids här även spelats. Alla dessa roliga uteaktiviteter börja komma igång ordentligt nu, så fort vädret börjar blir lite bättre.


På aktiviteterna var det gipset som lockade fler av barnen, det har gjorts gipsmasker, gipshänder och pennskrin m.m och många fritidsbarn från fritidsklubben hjälpte till. Så ett stort tack till dem för att de hjälpte våra fritidsbarn på kosmosgalaxen att göra maskerna. Alla hann inte göra idag, så denna aktiviteten kommer även köras imorgon. Imorgon är det även dags för månadens stormöte klockan 14:00 och då får barnen en chans att lyfta om det är något särskilt de skulle vilja ta upp, samt att det är dags för två nya ord till värdegrundsträdet.


Tack till alla fritidsbarn för en underbar start på veckan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.